Bemutatkozik a K900M különleges, fehér kiadása

Egyre több gyártó mutat be különleges kiadásokat, a sorba pedig nemrég a Zalman is beállt a ZMK900M White Edition billentyűzettel.

A ZM-K900M White model különlegessége a hófehér házban és az RGB háttérvilágításban rejlik. A háttérvilágítás minden játékos számára hasznos funkció, a Zalman újdonságánál pedig rengeteg lehetőségünk van ezen a téren. Akár a Counter-Strike, League of Legends vagy más multiplayer játékokra is szabhatjuk a világítást, de teljesen egyedi beállításokat és effekteket is használhatunk.

07_

Gyors, mint az alapmodell

Az új, különleges kiadás az alapmodell minden fejlett technológiáját megkapta, vagyis szintén villámgyors és minőségi Kailh Blue kapcsolókkal rendelkezik. A Z-Engine technológia biztosítja az 1000 Hz-es polling rate-et, ami akár 20x gyorsább feldolgozást jelent, mint sok más billentyűzet esetében.

Minden leütés számít

Az anti-ghosting technológia nélkül ma már nem létezik igazi gamer billentyűzet, a K900M White Edition esetében pedig minden leütés számít. Mindegy, hogy hány gombot nyomunk le, a rendszer mindent érzékel és feldolgoz. A Z Key opció blokkolja a Windows gombot, így véletlen tálcázások sem fordulhatnak elő.


Legfontosabb tulajdonságok:

– Szín: fehér

– Háttérvilágítás: RGB LED

– Mechanikus kapcsoló: Kailh Blue

– Billentyűk száma: 104

– Média billentyűk

– Makrók száma: 10

– Anti-ghosting technológia

– Csatlakozás: USB

– Kompatibilis: USB/PS2

– Kábel hossza: 1.7 m

– Méret: 440x140x35 mm