Prémium kategóriás ULED-tévét mutatott be a Hisense

A gyártó prémium kategóriás modellje UHD felbontást, részletgazdag képet biztosító HDR technológiát, valamint széles spektrumú világítás szabályozást kapott. A készülék kijelzője több mint 8 millió pixelt képes megjeleníteni, valamint 120 Hz-es frissítési frekvenciával finomhangolja a képminőséget. Az okostévé a gamereket sem hagyja cserben: 16 ms-os bemeneti késleltetéssel ígér egyedi játékélményt. Az 55U8QF modell júliustól elérhető az online boltok polcain.

Tűéles kép, minden eddiginél élénkebb színek

Újabb ULED- modellel robban be a prémium kategóriás tévék piacára a Hisense. A gyártó a készüléket 55 colos képátlóval szerelte fel, melyhez UHD felbontást (3840×2160), valamint HDR képalkotó technológiát társított. A Hisense 55U8QF televízió több mint 8 millió pixelt képes megjeleníteni, Quantum Dot rendszerének köszönhetően pedig a színek több mint egymilliárd árnyalatban köszönnek vissza a készülék képernyőjén. A tévé által nyújtott vizuális élményt a széles spektrumú világítás szabályozás is támogatja: a Direct LED technológia által a készülék minden eddiginél lenyűgözőbb kontrasztot biztosít, 1000 nites fényerejének köszönhetően pedig telített színeket közvetít. Az 55U8QF-modell képfeldolgozó processzora ráadásul folyamatos képelemzést tesz lehetővé, ezáltal jelenetről jelenetre finomhangolja a képminőséget, vibrálásmentes élményt nyújtva ezzel. 

Lehetőségek tárháza

A Hisense legújabb modelljét Dolby Atmos hangrendszerrel látták el, mely 6 féle (wma, wmv, mp4, FLAC, MP2, MP3) lejátszási formátumot támogat, 2×10 wattos hangsugárzói pedig egyedivé teszik a készülék nyújtotta hangélményt. A tévé továbbá 13 féle videó formátumot képes megjeleníteni, és a gamerek számára is tartogat újdonságot: MEMC extra képkockákkal történő mozgás kompenzációs technológiájával a mozgásban lévő tartalmak töredezettség-mentesebbnek érzékelhetők, game módban pedig 16 ms bemeneti késleltetéssel növeli a játékélményt.

A kistestvér

Az 55U8QF-modell mellett a gyártó egy felsőkategóriás készüléket is piacra dobott. A 65A7500F smart LED-modell UHD felbontással és széles spektrumú színskálával érkezik, továbbá HDR10+, a Dolby Vision- és a HLG-tartalmakat is támogat. A készülék hangfeldolgozási technikája tartalomtól függetlenül 3D-térhatású hangot képes megszólaltatni anélkül, hogy a hangszórót a mennyezet vagy a padló felé kellene irányítani. 

A Hisense termékei elegáns fekete és szürke színkombinációban elérhetők a kiskereskedők kínálatában: a Hisense 55U8QF 4K UHD VIDAA SMART ULED televízió 279 990 forintos, míg a Hisense 65A7500F 65″ 4K UHD VIDAA Smart LED televízió 209 990 forintos javasolt fogyasztói áron.

A termékekről további információ az alábbi oldalakon található: 

Hisense 55U8QF UHD Vidaa SMART QULED televízió: 

https://hu.hisense.com/termekek/televizioink/uled-tv/55u8qf/20002888

Hisense 65A7500F 65″ UHD VIDAA Smart LED televízió:

https://hu.hisense.com/termekek/televizioink/uhd-tv/65a7500f/20002895